Сирійська опозиція обговорює економічне майбутнє своєї країни у Берліні

    Сирійська опозиція обговорює економічне майбутнє своєї країни у Берліні. Зустріч відбулася у Міністерстві закордонних справ за участі представників інших арабських країн.

    Противники чинного президента закликають світові держави розробити план економічного відродження країни, який вступить у дію, коли Башар Асад - покине свій пост. Без такого плану, на думку опозиціонерів, країну чекає засилля екстремізму. Голова німецького МЗС, який очолив зустріч закликав сирійські антивладні сили проводити політичні зміни одночасно з економічними. І зробити усе можливе для створення перехідного національного уряду, коли ситуація в державі - стабілізується. Сирійський конфлікт, із вимогою відставки президента Башара Асада не вщухає понад півтора роки. За час громадянської війни загинуло там близько сімнадцяти тисяч людей.

    Ґідо Вестервелле, міністр закордонних справ Німеччини: "До падіння режиму залишилося небагато - у цьому немає сумніву. Теперішня влада втратила будь-яке право представляти сирійський народ, вона руйнується ізсередини, зростає її ізоляція на міжнародному рівні. Більшість держав обурена масовим порушенням прав людини. Башар Асад не має майбутнього у новій Сирії".

    Попередній матеріал
    Черговий будівельний скандал у Києві
    Наступний матеріал
    Станцію метро "Іподром" мають відкрити до кінця жовтня
    Теги:
    Loading...