Олег Татаров
Олег Татаров фото censor.net.ua

Татаров, за якого взялося НАБУ, вирішив реформувати Кримінально-процесуальний кодекс

    Читайте по-русски
    Учасники засідання домовилися "максимально оперативно" доопрацювати законопроєкт і показати його Зеленському до кінця грудня

    Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров, якого підозрюють у причетності до фальсифікації експертизи, й проти якого днями провели мітинг під ОПУ, провів зустріч із робочою групою щодо реформування кримінальної юстиції. Про це йдеться в повідомленні Офіс президента.

    "Під час наради обговорили підготовлений проєкт закону про внесення змін і доповнень до КПК, яким пропонується удосконалити механізм здійснення спеціального досудового розслідування, порядок провадження окремих процесуальних дій, гарантії дотримання прав, свобод і законних інтересів учасників кримінального провадження тощо. На зустрічі також обговорили закордонний досвід діяльності органів кримінальної юстиції та практику міжнародних інституцій, які мають бути враховані при доопрацюванні відповідного проєкту", – мовиться в повідомленні.

    Учасники засідання домовилися "максимально оперативно" доопрацювати законопроєкт і показати його президенту Володимиру Зеленському до кінця грудня.

    Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро розслідує справу щодо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Справа стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі колишнього нардепа та забудовника Максима Микитася.

    Водночас генеральна прокурорка Ірина Венедіктова відсторонила від справи Татарова всіх чотирьох прокурорів САП, які вели справу Микитася і Татарова, і призначила процесуальним керівником у справі – себе і в.о. глави САП Максима Грищука, який раніше не займався цією справою.

    Попередній матеріал
    Байден офіційно представив кандидата на посаду міністра оборони США
    Наступний матеріал
    Кернеса визнали міським головою Харкова без присяги
    Loading...