Олег Сенцов
Олег Сенцов Facebook / Volodymyr Groysman

Сенцов до українців: Як можна ворогувати один з одним, якщо є Путін?

    Читайте по-русски
    За тиждень вільного життя режисер сформулював два попередніх висновки про Україну

    Колишній політв'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов за тиждень після свого звільнення зробив висновок, що в Україні "всі воюють з усіма". І це дуже засмучує та дивує колишнього бранця, адже в усіх українців має бути спільний ворог – Путін. Про це Сенцов написав у понеділок, 16 вересня, на своїй сторінці у Facebook.

    "Минув тиждень з моменту мого звільнення. Мені, як людині, яка прибула на машині часу з 2014 року, було цікаво подивитися, які зміни відбулися в країні та в людях. Тиждень, звичайно ж, короткий термін, але я встиг багато де побувати і багато з ким поспілкуватися", – зазначає Сенцов.

    Він сформулював два попередніх висновки: "1. Змін за 5 років не так уже й багато, як я очікував. 2. Всі воюють з усіма. Це все дуже засмучує. Як можна ворогувати один з одним, якщо в нас є Путін?"

    Втім, Сенцов уточнив, що надій на краще він усе-таки не втрачає.

    Нагадаємо, 7 вересня 2019 року 35 українців повернулися в Україну в рамках обміну з РФ. Серед них 24 моряки і 11 засуджених українців: Сенцов, Сущенко, Євген Панов, Кольченко, Клих, Карпюк, Гриб, Сизонович, Балух, Артур Панов і Бекіров.

    Попередній матеріал
    "Там є божевільні люди, психічно хворі" – Богдан про "Слугу народу"
    Наступний матеріал
    На Одещині зіткнулися дві маршрутки, щонайменше 19 осіб постраждало – подробиці
    Loading...