Обмежити роботу закладів громадського харчування в умовах карантину пропонує міністр охорони здоров'я. Про це Ілля Ємець заявив під час обговорення законопроєкту "Про протидію коронавірусу", який нині розробляє МОЗ. Про це повідомляє "5 канал".
За словами Ємця, досвід іноземних країн засвідчує, що закриття закладів громадського харчування — дієвий спосіб у боротьбі з COVID-19.
Карантин в Україні запровадили від 12 березня.
Усі навчальні заклади закрили на три тижні. Зібрання, в яких планує взяти участь понад 200 людей – заборонені.
Нагадаємо, на два тижні вводять обмеження на КПВВ на Донбасі – це наказ Командувача об'єднаних сил. Такі заходи запроваджують від 16 березня, щоб уникнути поширення COVID-19.