Завтра збірна України з пляжного футболу зіграє з естонцями

    На збірну України з пляжного футболу очікує черговий відповідальний старт у поточному сезоні. Підопічні Сергія Кучеренка братимуть участь у кваліфікаційному турнірі Євроліги, який проходитиме в Іспанії. Суперниками "синьо-жовтих" по групі B будуть три команди.

    У п`ятницю, 17 серпня, українцям протистоятимуть естонці. Наступного дня відбудеться зустріч з андорцями і в неділю заключний поєдинок - проти англійців. Лише перше місце надасть можливість потрапити до фінальних змагань Евроліги, які пройдуть у Голландії з двадцять другого по двадцять шосте серпня. Там переможець квартету В побореться за вихід до групи А, аби вже наступного року грати на рівні еліти континентального пляжного футболу, яка складається з вісімки найсильніших за європейським рейтингом команд.

    До речі, перший етап Євроліги-2013 відбудеться наприкінці травня у Києві. Загалом же, протягом наступного літнього сезону пройдуть чотири турніри континентальної ліги. Вони і стануть основним плацдармом для підготовки збірних до головного змагання – фіналу Кубка світу ФІФА, який відбудеться трохи більш, ніж за рік на Таїті. Як відомо, для українських "пляжників" нинішній сезон складається успішно. Команда Кучеренка вирішила завдання виходу до фінальної частини Кубка планети-2013, в якій Європу представлятимуть лише чотири збірні - окрім України, це Іспанія, Росія та Голландія. Також цього року "синьо-жовті" виграли перший міжнародний турнір "ФІФА Біч Соккер Kиїв Кап", який відбувся наприкінці травня у столичному Гідропарку.

    Попередній матеріал
    У Києві відкрилась фотовиставка Єфрема Лукацького
    Наступний матеріал
    "Манчестер Юнайтед" переманив до себе капітана "Арсеналу"
    Теги:
    Loading...