Правоохоронці покарали вболівальників Дніпра та Металіста у Дніпропетровську

    Примусовими роботами покарали правоохоронці вболівальників Дніпра та Металіста у Дніпропетровську. Фани розтрощили майже сотню пластикових крісел та двері роздягальні на стадіоні.

    Безлад на арені стався у суботу. Після матчу вболівальники влаштувлали сутичку з правоохоронцями. Міліціонери затримали майже сорок уболівальників. Одних - оштрафували і відпустили, інші виконуватимуть громадські роботи. Дніпропетровські правоохоронці ініціюють заборону харківським фанам приїздити на футбольні матчі Дніпра та Металіста. Нагадаємо, у квітні також відбулася сутичка між уболівальниками Металіста і Дніпра з правоохоронцями.

    Володимир Сідлецький, начальник міліції громадської безпеки Дніпропетровського міського управління міліції: "По предварительным подсчетам затраты сегодня налогоплательщиков, бюджетов, в том числе и милицейского составляет около 300 тысяч гривен. Я считаю, что такие футболы в городе Днепропетровске не нужны, поэтому мы будем выходить с соответствующим ходатайством о том, чтоб с участием команды «Металлист» проводили здесь без болельщиков команды гостей, потому что это уже второй случай".

    Попередній матеріал
    Депутати хочуть закривати будь-який сайт без суду
    Наступний матеріал
    Ліки для гіпертоніків стануть дешевшими
    Теги:
    Loading...