В Ужгороді створили двометрову шоколадну писанкову композицію. На Великодній солодкий смаколик автор використав 70 кілограмів чорного шоколаду, 5 кілограмів білого.
Виготовив такий святковий виріб шоколатьє за кілька днів, допомагали йому три помічники.Тепер Писанка стала окрасою не лише однієї з кондитерських, а й міста. Гості Закарпаття залюбки фотографуються на її тлі. 10 років поспіль до свят кондитер готує тематичні шоколадні скульптури.
Символ Великоднього свята простоїть у кондитерській до травня, а потім його перетоплять в черговий солодкий шедевр.
Як виглядає диво смаколик, та що розповів кондитер про свій виріб – дивіться у сюжеті "5 каналу":
Світлана Максимова, Микола Томаш, Ужгород.
Дивіться фото за темою:
Польський майстер-писанкар зображає на яйцях шедеври доби Відродження