Павло Тихонов
Павло Тихонов 5 канал

"Сам залишився до кінця": сотні кропивчан попрощалися із командиром розвідки Павлом Тихоновим

Читайте по-русски
У 43-річного чоловіка залишилася дружина, син та донька

У Кропивницькому – жалоба. Там попрощалися з командиром розвідки 42-го мотопіхотного батальйону ЗСУ Павлом Тихоновим, передає "5 канал".

Від самого початку бойових дій на Сході він пішов захищати Україну. Брав участь у найзапекліших боях на Донеччині, зокрема поблизу Дебальцевого. Півтори роки тому внаслідок ворожого обстрілу зазнав перелому ноги та був контужений.

Після лікування – знову повернувся на фронт. З-під обстрілів врятував не одного побратима. Але сам загинув під час виконання бойового завдання в понеділок, 17 червня, неподалік від Донецького аеропорту.

Попрощатися з бійцем прийшли близько сотні містян та побратимів. У 43-річного чоловіка залишилася дружина, син та донька.

"Він мене витягнув з-під обстрілу. Він нас відправив на лікування, сам залишився до кінця, поки наш підрозділ не вийшов з-під Санжаровки. Це справжній друг, справжній командир. На нього рівнялися не тільки хлопці нашого підрозділу, на нього рівнялися, без утайки скажу, більше половини батальйону", – розповів побратим загиблого Юрій Матвієнко.

Як повідомляв 5.UA, у Кропивницькому попрощалися з бійцем Віталієм Драганом.

 

Попередній матеріал
Дві обіцянки Зеленського вже під питанням: експерт пояснив, що криється за гаслом "ні обіцянок, ні пробачень"
Наступний матеріал
В партії Вакарчука натякнули на коаліцію зі "Слугою народу"
Loading...