Фото – пресофіс UPG

По каву на АЗК – традиція, яку ви любите

Читайте по-русски
Всі напої з кавової карти АЗК UPG готуються за класичним світовим стандартом

Матеріал надано пресофісом UPG

У водіїв є свої традиції, наприклад, чашка смачної та ароматної кави у дорозі. Це і медитація, і додатковий заряд енергії водночас. Ви дозволяєте собі цю приємну звичку – взяти паузу, щоб перезавантажитись, зігріваючи долоні улюбленим напоєм, адже саме з таких теплих моментів і складається життя.   

Культура споживання кави в нашій країні стрімко зростає. Українці все частіше віддають перевагу якісним та смачно приготовленим гарячим напоям. Щодня рішення заїхати по каву на АЗК UPG приймають тисячі українців. Найчастіше клієнти мережі обирають класичне Американо та Американо з молоком.

Фото – пресофіс UPG

"Кава – не просто напій, це – настрій, який ми самі собі створюємо. Саме тому, ми докладаємо багато зусиль, щоб напої від UPG були ідеальними, як і очікує клієнт. Хтось із чашки кави розпочинає дорогу, налаштовуючись на тривалу подорож, для когось – це пауза, щоб відпочити і перезавантажитись. Але чашка кави – це завжди можливість підзарядити свого внутрішнього "енерждайзера". Усвідомлюючи це, мережа АЗК UPG максимум уваги приділяє сервісу, який надає клієнтам, а особливо, відбору та приготуванню кави", – розповідає Оксана Ковальчук директор Департаменту роздрібної торгівлі супутніми товарами.

Секретом смачних гарячих напоїв від UPG є спеціально розроблений для мережі та адаптований під смакові вподобання українців бленд кави. Це суміш із добірних зерен високогірної Арабіки (80%), вирощеної на кращих плантаціях Бразилії та Південної Америки. Серце бленду – Арабіка сорту Сантос – найпопулярніший серед поціновувачів справжньої класики. Компанія обирає Арабіку Сантос світлого ступеня обсмаження, адже, як показали дослідження, саме йому надають перевагу наші клієнти. Саме вона надає каві  яскраво виражений, густий та насичений смак із ледь відчутною кислинкою та пряним післясмаком. Доповнюють суміш зерна сорту Робусти (20%), які надають напою щільності,  а завдяки унікальним умовам вирощення, ще й зазвичай непритаманної цьому сорту м’якості.

Фото – пресофіс UPG

Суміш виготовляється, обсмажується та фасується надійним виробником на одному із його найбільш високотехнічних заводів у Німеччині. Організація швидкої доставки особливо контролюється компанією, адже максимально свіже обсмаження кави, так само важливе, як і її незмінна якість. Тож шлях кави до заправок UPG не перевищує 14 днів.

Всі напої з кавової карти АЗК UPG готуються за класичним світовим стандартом. Основою молочних напоїв є правильно заварене Еспрессо та ідеально емульсоване молоко. Капучино та Лате мають витончений вершковий смак та рівну глянцеву пінку, за що їх і обожнюють кавомани. Домогтися такої ідеальної консистенції та якості збитого молока вдається завдяки надсучасним інноваційним системам швейцарських кавових апаратів.  

Стильні горнятка, зручні зони для приготування улюбленого напою – все впливає на настрій клієнтів. На АЗК UPG продумано усе до найменших деталей, адже з цього і починається справжній сервіс. 

Попередній матеріал
У Польщі знайшли тіло студента з України
Наступний матеріал
Стало відомо, які документи перевірятимуть в Україні під час карантину
Теги:
Loading...