Постачання кисню
Постачання кисню Метінвест

"Люди насамперед": у найбільшій гірничо-металургійний компанії розповіли про соціальні інвестиції

Читайте по-русски
На боротьбу з коронавірусом лише торік група виділила близько $6 млн

Група "Метінвест" більше року безкоштовно забезпечувала медичним киснем лікарні Маріуполя, а зараз доправляє його у лікарні різних регіонів країни. Один із лідерів сталого розвитку в Україні презентував свої проєкти в соціальній сфері.

"Ми як найбільший гірничо-металургійний український комплекс, група компаній, не можемо залишатися осторонь, і наші соціальні інвестиції – це насамперед турбота про людей. Ми не ставимо собі головною метою кількість виробленої сталі, для нас не є показником досягнення певних фінансових цифр. Люди насамперед", – наголосив директор департаменту регіонального розвитку компанії Олександр Вишняков.

У "Метінвесті" повідомили, що і надалі постачатимуть кисень на запит медиків у різні регіони. Загалом на боротьбу з коронавірусом лише торік група виділила близько $6 млн.

"У жовтні-місяці, коли стався на ринку дефіцит кисню та зростання захворюваності, ми почали отримувати звернення від влади, ми почали отримувати звернення від медиків, усі просили допомогти киснем. І за жовтень ми поставили 1740 тон рідкого кисню. Загалом з початку року… до державних лікарень безкоштовно було поставлено кисню понад 4 тисячі тонн, і понад 200 куб. м газоподібного кисню", – відзвітував Вишняков.

Попередній матеріал
Разумков заявив про тиск з ОП на депутатів його міжфракційного об'єднання
Наступний матеріал
"Членство обіцяли ще 2008 року": Столтенберг відповів журналісту HBO, чому Україна досі не в НАТО
Теги:
Loading...