Новим рецептам італійського морозива "джелато" навчають у спеціальному Університеті Джелато, у Болоньї. Кондитери хочуть зробити солодощі, які зможуть їсти люди з особливою дієтою. Наприклад, вегани або ж ті, що не можуть споживати лактозу, глютен і цукор.
Апельсиновий сік, груша, ананас, полуниця, чорниця, лохина і ківі – основні інгредієнти нового рецепту джелато – особливого італійського морозива. Десерт відповідає вимогам споживача зробити солодощі здоровими. Замість рафінованого цукру сюди додають коричневий тростинний цукор і жодних загущувачів. Ані молока, ані яєць, і жодної краплини. Крім того, морозиво цілком відповідає попитові на органічні продукти. Тож дивіться і насолоджуйтеся.