"Як саме сальмонела потрапила в чизкейк, точно невідомо, ті яйця, які лабораторія забрала на тест, – стерильні"
Відомий український блогер та ресторатор Міша Кацурін вийшов на зв’язок та зробив заяву щодо отруєння українців у його новому ресторані. Ресторатор шокував кількістю отруєних відвідувачів. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на допис Кацуріна в Instagram.
Масове отруєння трапилося в ресторані Міши Кацуріна "Китайський привіт", що у Львові. Разом із понад 70 відвідувачами отруївся і сам Кацурін та дехто з працівників закладу. Тоді ресторатор заявляв, що для них якість продуктів, стандартизація та безпека завжди у пріоритеті. Однак їх торкнувся літній інфекційний "спалах".
Через тиждень після отруєння Кацурін знову з’явився в соцмережах та назвав масове отруєння у своєму ресторані "клятим спалахом". За словами власника ресторану, кількість постраждалих більша, за ту, що була відома раніше. З’ясувалося через отруєння до лікарень потрапило 119 осіб разом із самим ресторатором. Кацурін стверджує, що причиною отруєння став сінгапурський чизкейк, який усі гості їли 14 і 15 липня.
"Як саме сальмонела потрапила в чизкейк, точно невідомо, ті яйця, які лабораторія забрала на тест, – стерильні", – зазначив власник.
Також Кацурін зізнався, що на момент відкриття закладу, коли й сталося масове отруєння, у деяких працівників ресторану ще не були готові медичні книжки. Крім цього, Кацурін повідомив, що команда ресторану працює над усіма помилками, про які їм повідомила Держпродспоживслужба, а Сінгапурський чизкейк прибрали з меню. Власник закладу також розповів, що його команда на зв’язку з кожним постраждалим через отруєння.
Раніше "Дивогляд" розповідав про те, як ресторан виплатив компенсацію 4000 клієнтам після шокуючого інциденту з бульйоном.
Чудернацькі історії з України, котики, скандали світових зірок, гумор і трохи дикого трешу з московських боліт – читайте першими в Telegram Дивогляд 5.UA.