Кім Кардаш'ян

"Відмовлялася виплачувати зарплату": експерсонал Кім Кардаш'ян подав на неї до суду

Shutterstock

Серед представників обслуговуючого персоналу були присутні й неповнолітні особи

Експерсонал відомої американської зірки та моделі Кім Кардаш'ян подав на неї заяву до суду. Причина – упереджене ставлення до персоналу. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на TMZ.

Працівники маєтку Hidden Hills, який зірка разом зі своїм ексчоловіком Каньє Вестом придбала за $60 млн, розповіли, що подружжя постійно цькувало їх, затримувало виплату зарплати та відмовлялося оплачувати понаднормову роботу. 

Окрім цього, серед представників обслуговуючого персоналу були й неповнолітні особи.

"Один службовець стверджує, що його звільнили після того, як він запитав про свої права і права свого сина, якому, за його словами, було всього 16 років, але він працював більше за максимальну кількість годин, дозволену для неповнолітніх, відповідно до трудового законодавства Каліфорнії", – йдеться у повідомленні.

Сама Кім Кардаш'ян ніяк не коментує цей інцидент, однак її представники зазначають, що у тому, що сталося, провини зірки немає. Вона ніколи особисто не спілкувалася зі своїми працівниками, а усіма питаннями займався посередник.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" повідомляв, що Кайлі Дженнер у мінібікіні приголомшила фанатів.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше