Фаст-фуд

ШІ зобразив модель людини через 30 років, яка харчується нездоровою їжею (фото)

Shutterstock

Надмірне споживання переробленої їжі та нестача в раціоні свіжих та натуральних продуктів призведе до виникнення у людей різних захворювань

Штучний інтелект зобразив модель, як виглядатиме людина через 30 років, яка харчується переважно нездоровою їжею. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на Need To Know.

За допомогою ШІ створили модель чоловіка на ім’я Майкл, у раціоні якого переважає нездорова їжа. На зображенні від штучного інтелекту Майкл постав горбатим із прищами на чолі, жовтими очима та втомленим виразом обличчя. Ще чоловік має опуклий живіт та два підборіддя.

Крім того, Майкл тримає в руках інгалятор. Також за версією ШІ через 30 років людина з неправильним способом життя матиме на тілі виразки, зморшки та набряки, а ноги будуть часто боліти.

Модель ШІ
Модель ШІ
Фото: Gousto

Модель Майкла створила компанія Gousto, яка спеціалізується на розробці рецептів. Компанія прагне покращити знання людей щодо наслідків сучасних харчових звичок.

За прогнозами на 2025 рік відомо, що через надмірне споживання переробленої їжі та нестачі в раціоні свіжих та натуральних продуктів відбудеться збільшення виникнення захворюваності на діабет 2 типу, жирову дистрофію печінки та внутрішньочеревний жир.

Модель ШІ
Модель ШІ
Фото: Gousto

Також наслідками можуть бути тривожність, депресія. Ще можливе погіршення стану шкіри людини, вона буде сухою та зневодненою, що може призвести до свербіння та астми.

Крім цього, довготривале погане харчування може матиме такі наслідки, як втома, денна сонливість, дратівливість, погана концентрація уваги. І наостанок – стрес, який стане причиною ранньої та швидкої появи зморшок.

"Ультраоброблені продукти самі по собі не є шкідливими, але коли вони домінують у нашому раціоні й замінюють свіжі, багаті на поживні речовини продукти, вони можуть збільшити ризик довгострокових проблем зі здоров’ям, таких як серцево-судинні захворювання, порушення метаболізму та дефіцит поживних речовин. Збалансоване харчування, повне свіжих, цільних інгредієнтів, має важливе значення для профілактики хронічних захворювань і підтримання загального стану здоров’я", – пояснює докторка Гіларі Джонс, членкиня Британської академії наук.

Раніше "Дивогляд" розповідав про те, що у церквах почали використовувати ШІ-помічників.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

 




ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ