Уся справа у теплому повітрі, яке проникає всередину
Як правило, на кухні ми проводимо багато часу і, відповідно, там споживається найбільша кількість електроенергії. На щастя, є один ефективний лайфхак, який допоможе знизити споживання. Потрібно лише повторити одну "махінацію" з морозильною камерою. Про це повідомляє "Дивогляд" з посиланням на ТСН.
Як пояснили у ЗМІ, значну частину електроенергії морозилка витрачає на те, щоб охолодити тепле повітря. Воно потрапляє всередину тоді, коли ви відчиняєте дверцята. І що цікаво, чим менше продуктів лежить у камері, тим більше електроенергії використовуватиметься.
З цього виходить наступне: для того, щоб у морозильну камеру потрапляло менше теплого повітря, найкраще максимально заповнювати її простір, а точніше, класти більше у неї продуктів. Це, власне, і допомагає заощаджувати кошти.
Якщо ж такої кількості для заморожування немає, теж є вихід. Потрібно взяти вакуумні пакети або пляшки, наповнити їх водою та заморозити. Важливо при цьому слідкувати, аби всі ці предмети займали всередині якомога більше простору.
Раніше "Дивогляд" повідомляв про те, як монета у холодильнику може допомогти українцям під час блекаутів.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.