5.ua

Парубій відправляє самооборонців у нові батальйони Національної гвардії

    Секретар РНБО України Андрій Парубій залишається керівником також і Самооборони Майдану. Ввечері 18 квітня він провів чергові збори сотників Самооборони. Про це сам Парубій написав на своїй сторінці у Facebook.

    "Сотники доповіли про виконання завдань. В північних, центральних та південних областях на трасах встановлено більше 117 блокпостів із постійним чергуванням на них добровольців Самооборони. Проводиться закупка бронежилетів, збір обладнання, продуктів харчування та інших необхідних речей для військових частин. Зокрема, допомогли ввести в дію БТРи 79-ї окремої аеромобільної бригади, яка розміщується в Миколаївській області, та висунутись їй на передову до Чонгару", - повідомив Парубій про доповіді сотників під час зборів.

    Крім того, він підкреслив, що у співпраці із СБУ Самооборона Майдана проводить роботу щодо знешкодження сепаратистів та агентів Росії на нашій території.

    "Вирішили терміново комплектувати добровольцями Самооборони нові батальйони Національної Гвардії, які, вслід за першим, висунуться на передову — на дальні барикади", - підсумував Парубій збори із сотниками.

    Попередній матеріал
    У Слов’янську напередодні оголошеного "референдуму" полюють на україномовних
    Наступний матеріал
    У Донецькому аеропорту пасажири не відчули посилення прикордонного режиму
    Теги:
    Loading...