gazeta.lviv.ua

За порушення присяги звільнено майже 17 тис. правоохоронців - МВС

    З лав МВС звільнено майже 17 тис. правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народу. Про це заявив заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Чеботар, повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України.


    За його словами, у правоохоронному відомстві ведеться активна боротьба з міліціонерами, які зрадили присязі, зокрема замішані в корупційних схемах, торгівлі наркотиками та вчиненні інших правопорушень.

    "Ми все робимо для того, щоби дійсно особи, які не мають ладу з Законом, не працювали в ОВС. Тут не може бути з ними ніяких компромісів. Нещодавно в Хмельницькій та Херсонській областях було звільнено ряд працівників, які були замішані в корупційних схемах. На Чернігівщині та Харківщині правоохоронці були замішані у схемах щодо торгівлі наркотиками. На Тернопільщині було виявлено працівника міліції який намагався отримати майже 40 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання відповідних послуг, а також за закриття кримінального провадження. Усі особи були звільнені з займаних посад", - повідомив він.

    Чеботар підкреслив, що значна робота по боротьбі з корупцією ведеться по всій території України.

    "Наразі в Міністерстві внутрішніх справ виробляється система перевірки кадрів, боротьби з корупцією, і система, яка дозволить в повній мірі виконати ті завдання, які ставить сьогодні перед Міністерством керівництво країни. Процес реформування в МВС триває і надалі", - заявив заступник міністра.

    "Люди в повній мірі повинні констатувати те, що міліція дійсно почала процес реформування. На сьогоднішній день з МВС України звільнено майже 17 тисяч правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народу", - наголосив він.
    Попередній матеріал
    Обама пригрозив Путіну санкціями за постачання зброї сепаратистам
    Наступний матеріал
    У Раді нацбезпеки та оборони запевняють, що ситуація на всьому кордоні - контрольована
    Теги:
    Loading...