5.ua

Кабмін схвалив усі 16 кандидатур на посаду голів райдержадміністрацій, представлених Саакашвілі

    Кабінет міністрів України схвалив усі 16 кандидатур на посаду голів районних державних адміністрацій, рекомендованих чільником Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі.

    Про це прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив під час брифінгу в п'ятницю, 4 вересня.

    Він зазначив, що 10 кандидатур із 16, поданих Саакашвілі, на думку кадрової комісії, не відповідають критеріям. Утім, чільник Кабміну все ж вирішив затвердити весь список осіб.

    "Але я прийняв не юридичне, а правильне юридичне рішення: вони доволі тривалий час, протягом двох місяців, приймали рішення, хто буде керувати районними державними адміністраціями в Одеській області. Це відповідальність голови обласної державної адміністрації. Він повинен мати можливість отримати свою команду, тому Кабінет міністрів України схвалив усіх 16 подань на керівників районних державних адміністрацій. І я сподіваюся, що Президент України в найкоротші терміни підпише відповідний указ", - сказав Яценюк. 

    Нагадаємо, напередодні голова Одеської облдержадміністрації Михеіл Саакашвілі в інтерв'ю "5 каналу" розповів, що центральна влада затвердила лише 6 із 16 кандидатур на посаду голів райдержадміністрацій, представлених його командою. Таке рішення він назвав "саботажем" влади. 

    Попередній матеріал
    "Володя ціною свого життя врятував п'ятьох товаришів": Булатов розповів подробиці загибелі "Тайфуна"
    Наступний матеріал
    У київських лікарнях з'явиться Wi-Fi
    Теги:
    Loading...