Facebook / Повернись живим

Волонтери проекту "Повернись живим" зібрали майже 53 млн грн - підсумки року, що минає

    Благодійний фонд допомоги українській армії "Повернись живим" підвів підсумки своєї роботи у 2015 році.

    Волонтери повідомили, що станом на 30 грудня українці пожертвували 52 млн 708 тис гривень, які були витрачені на потреби бійців. Зокрема, було збудовано військову комп'ютерну мережу з безліччю каналів зв'язку, безліччю абонентів і якісним ПЗ, яке кардинально прискорює швидкість прийняття рішень артилеристами. Система управління артилерійським вогнем та обміну розвідувальними даними ГВС "Арта" вже впроваджена по 80% підрозділів переднього краю АТО.

    Тепловізори, інструктажі для саперів, приціли на СВД, колеса – це далеко не повний перелік того, що зробили волонтери завдяки пожертвам. Детальний фінансовий звіт є на сайті фонду.

    "Тепловізори були, є і поки будуть нашою основною статтею витрат. Більше половини тепловізорів на фронті прийшло від нашого фонду. Є підрозділи, в яких вони є тільки від нас з вами", - йдеться у повідомленні.

    "А ще ми почали знімати кіно і чекаємо вас на прем'єрі 20 січня. Тут наша мета показати вам війну з іншого боку. Показати її так, як бачимо її ми. Ми хочемо, щоб за 2016 нами було знято кілька фільмів, один з яких зможе увійти до конкурсні програми документальних фільмів на міжнародних кінофестивалях", - розповіли волонтери.

    Попередній матеріал
    Бойовики у середу 10 разів обстріляли українських військових - штаб АТО
    Наступний матеріал
    "Боги війни": життя бійців у секторі М
    Теги:
    Loading...