твіттер Святослава Цеголка

Президент оголосить нову хвилю мобілізації, якщо це буде потрібно, після звернення Генштабу

    Президент оголосить про чергову хвилю мобілізації після відповідного звернення Генерального штабу.

    Про це Петро Порошенко заявив у понеділок у Тернополі. Там він відвідав бійців 44-ї артилерійської бригади, а також відкрив школу в селі Соколів Теребовлянського району.

    "Звільнення українській території - це не тільки зусилля дипломатів, це не тільки політико-дипломатичні зусилля української влади, але і сильні ЗСУ, в чіткій координації з якими ми будемо забезпечувати тверде і неухильне виконання Мінських угод. І якщо для цього потрібно буде вийти з ініціативою (про оголошення чергової хвилі мобілізації – 5.ua) керівництву ЗСУ, то я підтримаю і відповідний законопроект буде внесений до Верховної Ради", - сказав Президент.

    "Поки що, незважаючи на істотне скорочення кількості обстрілів порівняно з тими, які ми спостерігали наприкінці листопада і початку грудня, ми змушені тримати добре озброєний і значний контингент українських військ на лінії зіткнення", - підкреслив Порошенко.

    Нагадаємо, наприкінці листопаду у Генштабі повідомили, що наступна, сьома, хвиля мобілізації може бути оголошена вже у березні.

    Попередній матеріал
    На військовому полігоні "Десна" стався вибух, є жертви
    Наступний матеріал
    У Києві від початку епідсезону від грипу померло чотири людини – СЕС
    Теги:
    Loading...