5 канал

Голова СБУ назвав ім'я командувача угруповання російських окупаційних військ на Донбасі

    Командувачем угруповання російських окупаційних військ на Донбасі є начальник штабу Південного військового округу Збройних Сил Російської Федерації, генерал-полковник Андрій Сердюков.

    Про це на брифінгу щодо доказів російської агресії на території України повідомив голова СБУ Василь Грицак.

    "На теперішній час командувачем угруповання російсько-окупаційних військ на Донбасі є начальник штабу Південного військового округу ЗС РФ генерал-полковник Андрій Сердюков, який діє під прізвищем "Сєдов"", - сказав він.

    az-ural.livejournal.com

    Глава СБУ зазначив, що до Сердюкова керівництво управлінням здійснював командувач 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу, генерал-лейтенант Андрій Гурульов. Грицак також додав, що штабом угруповання російсько-окупаціних військ керує командувач 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу ЗС РФ генерал-лейтенант Сергій Соломатін. 

    Нагадаємо, цього тижня у РФ випадково опублікували дані про втрати російських військ на Донбасі. Йдеться не про усіх загиблих і поранених, а лише про тих, за яких станом на 1 лютого уже виплатили компенсації – а це 2000 убитих і 3200 калік.

    Попередній матеріал
    Адвокат Савченко: ГПУ склала повідомлення про підозру сімом посадовцям РФ
    Наступний матеріал
    Дуда перед візитом у Берлін: Конфлікт на Донбасі не можна заморожувати
    Теги:
    Loading...