Дослідження показали: три із п`яти видів сирокопчених ковбас - містять кишкову паличку. Третина плавлених сирів - містять не молочні, а рослинні жири. До переліку тих, що не відповідають стандартам якості, потрапили шпроти, суші та соки. Безпечними для споживання в "Укрметртестстандарті" назвали шоколад, шампанське та коньяк. Щодо дитячих товарів, то кожен другий з них не відповідає стандартам якості.
Галина Некрашевич, начальниця випробувальної лабараторії: "Для виготовлення такого платячка застосовані повністю синтетичні матеріали. Санпіном заборонено виготовляти дитячий одяг із поліефірних волокон. У підкладці - це та частрина одягу, яка якраз торкається тіла дитини - тут перевіищений вміст фольмардигіну".
Володимир Семенович, начальник центру підтвердження відповідності та випробувань харчової продукції: "Претензій до алкогольних напоїв, які ми з вами перевіряли - немає".