Володимир Омелян
Володимир Омелян 5 канал

Щорічно "Укрзалізниця" втрачає 15 млрд грн через зловживання – Омелян

    Міністра інфраструктури дуже дивує, що у НАБУ немає претензій ні до чинного, ні до колишнього керівництва залізниці

    Щорічно "Укрзалізниця" втрачає 15 млрд грн – саме в таку суму в Міністерстві інфраструктури оцінюють збитки від зловживань на залізничному відомстві. Про це вкотре заявив профільний міністр Володимир Омелян.

    "На Укрзалізниці щорічно зникає безслідно більше 15 млрд грн", – зазначив чиновник на своїй сторінці в соцмережах.

    Як пізніше прокоментував міністр, розслідування з цього приводу так і не було проведене: "У 2017 році я одноосібно виступив проти масових зловживань на "Укрзалізниці". Я звернувся не лише публічно, а й до всіх правоохоронних органів. На жаль, реакції так і не отримав".

    Також, за словами Володимира Омеляна, у Національного антикорупційного бюро немає претензій і до колишнього керівника залізниці.

    "Я був щиро здивований заявою НАБУ, що виявляється до колишнього чільника Бальчуна немає жодних претензій. Я був щиро здивований під час спілкування зі співробітниками НАБУ – і керівництвом, і детективами які ведуть ряд справ, що насправді вони навіть не дивляться на верхівку, вони все ще свято вірять, що корупція відбувається на рівні якогось директора департаменту або підрозділу. Це смішно, це неправда. Бо жоден начальник підрозділу не зміг би організувати системну корупцію, якщо б у нього не було підтримки зверху", – резюмував міністр.

    Попередній матеріал
    ВР ухвалила закон про надання житла військовим із Криму та Донбасу
    Наступний матеріал
    МЗС України пояснило, чому РФ розповсюджує фейкову інформацію стосовно знищення МН17
    Теги:
    Loading...