5.ua

Брок: Людей України прес-релізи не вдовольнять

Персональні санкції проти винуватців кровопролиття в Україні обговорять голови європейських МЗС на екстреному засіданні у четвер.

Ельмар Брок, що очолює комітет закордонних справ у Європарламенті, заявив - готуватимуть пакет заходів проти українських чиновників і бізнесменів. Щоб у разі продовження насильства - швидко їх застосувати.

Ельмар Брок, глава комітету закордонних справ Європейського парламенту: «Ми впевнені - час прес-релізів минув. Людей України прес-релізи не вдовольнять. Ми не закликаємо до санкцій проти України. Ми закликаємо до санкцій проти певних, відповідальних за насильство, осіб. Складатимуться санкції із двох пунктів. Перше, обмеження на в’їзд. Друге і це ще цікавіше - ми повинні придивитися до банківських рахунків. Я знаю, що пан Азаров після відставки приїхав до Відня, що в багатьох олігархів і урядовців є нерухомість в Німеччині, Нідерландах, Великій Британії».

Попередній матеріал
    Протестувальники сходяться до Михайлівського собору