Лікарня ім. Мечникова
Лікарня ім. Мечникова 5.ua

"До укриття не встиг дістатися": До Дніпра доправили поранених бійців АТО

Наразі відомо про стан одного захисника - попри важкі травми, його життю зараз нічого не загрожує

В останні дні до лікарні імені Мечникова у Дніпрі доправили чотирьох поранених у зоні АТО військовослужбовців. Про це повідомляє "5 канал". 

Як стало відомо, один з поранених - 27-річний військовослужбовець 28-ї механізованої бригади. Тяжкого уламкового поранення він зазнав поблизу Новотроїцького, що на Донеччині. Обстріл бойовиків розпочався раптово, до укриття боєць вчасно не дістався. Як наслідок, у вояка мінно-вибухові травми голови, передпліччя, нижніх кінцівок та правої руки. 

"Пролунав вибух, після чого у мене над очима потекла кров, і я лежав на землі та відчував, що мене тягнуть. Коли мені побратими надали першу медичну допомогу, протирали, говорили зі мною – у мене була контузія. Погано чув та намагався таки почути, що мені кажуть. Це точно від вибуху", - каже боєць Іван.

Лікарям стан постраждалого вдалося стабілізувати. Нині хірурги борються за збереження кисті руки військового. Життю військовослужбовця вже нічого не загрожує, кажуть медики.

"Надійшов з численними осколковими переломами. Перелом головки п'ясткової кістки – це дуже важко в лікуванні, тому що суглоб практично був розвалений, був перелом фаланги на третьому пальці та перелом центральної фаланги третього пальця", - розповідає завідувач відділення Дніпропетровського міжобласного центру хірургії кисті Сергій Білий.

Дивіться також фотогалерею за темою:

Поранених в АТО бійців спецбортом доправили в Одесу – ФОТО

/
/
/
/
/
/

Попередній матеріал
25-річчя військової частини: як Нацгвардія на плацу святкувала
Наступний матеріал
IT-експерт розповів, як не потрапити на гачок вірусу Petya.A
Loading...