Завтра стартує перший в історії "плей-офф" ПХЛ України

    Двадцять шостого лютого завершився прем`єрний регулярний чемпіонат Професійної хокейної ліги України. А вже завтра стартує перший в історії "плей-офф" ПХЛ. Другий етап сезону розпочнеться у Броварах матчем півфінальної серії між київськими клубами - переможцем "регулярки" "Соколом" і "Компаньоном".

    Інша ж битва за путівку до фіналу візьме старт у перший день весни в Донецьку - там чинний чемпіон "Донбас" прийматиме ще один столичний колектив, "Беркут". Як повідомив генеральний директор ліги, Юрій Загородній, півфінальні та фінальна серії триватимуть до чотирьох перемог однієї із команд. Бронзові ж нагороди здобуде кращий клуб за підсумками першого етапу серед тих, що не вийшли до вирішального раунду "плей-офф". Передбачений і втішний турнір за п’яте-восьме місця. Щоправда, там переможець пари визначатиметься за підсумками двох поєдинків. Ще одна цікава інформація оприлюднена керівництвом ПХЛ стосується суддівства. Як мінімум, чотири матчі серії "Донбас"-"Беркут", за бажанням самих команд, обслуговуватимуть іноземні арбітри, а точніше - представники Швеції.

    Юрій Загородній, генеральний директор Професійної хокейної ліги: "Мы, как руководство Лиги, пошли навстречу для того, чтобы судили иностранные судьи, и наши судьи, в свою очередь, тоже смотрели, как работают другие и делали для себя определённые выводы. А будут эти выводы положительными или отрицательными – мы уже увидим по ходу того, как будут они работать на хоккейной площадке".

    Попередній матеріал
    Завтра футбольна збірна України зіграє із командою Ізраїлю
    Наступний матеріал
    Українське дербі у регулярному чемпіонаті НХЛ
    Теги:
    Loading...