uaf.org.ua

У Києві відбувся напівмарафон

    Кілька тисяч учасників сьогоднішнього київського марафону змагалися у 8 номінаціях  - забіги влаштували на дистанціях від 1 до 21 кілометра. Один із них - на 2 кілометри - зробили благодійним, щоби підтримати поранених бійців у зоні АТО.


    Цей пробіг назвали  відповідно "Сильні духом" - кошти з кожного учасника - 100 гривень - направлять на протезування у Головний шпиталь міністерства оборони. Щоби і воїни, що втратили кінцівки, теж колись могли... бігати.

    Цей пробіг - кажуть учасники - не змагання, а акція єднання. Тому чимало людей бігли у вишиванках, патріотичних футболках та з прапорами

    Головним призом забігу став український прапор із підписами та побажаннями бійців, які нині лікуються у шпиталі.

    В той же час багато киян скаржилися, що заради пробігу співробітники ДАІ МВС перекрили рух на вулиці Електриків та Набережно-Луговій. Оскільки жодних тимчасових знаків щодо перекритої дороги при з'їзді з Московського мостового переходу на Набережно-Лугову не було встановлено, автомобілісти потрапляли в затор, який утворився на Набережній та на деякий час паралізував рух по Московському мосту. Деякі люди писали в соцмережах, що долали шлях з Петрівки на Лівий берег пішли.  
    Попередній матеріал
    Під час виверження вулкану Онтаке в Японії, на горі перебували сотні людей, організовано пошуки
    Наступний матеріал
    Протягом дня терористи тричі штурмували позиції сил АТО - Селезньов
    Теги:
    Loading...