Такі красиві, що не хочеться їсти. Фігури собак, яких виготовлдяють у тайванському кафе із морозива - відмовляються їсти відвідувачі. Ну принаймні, перші 5 хвилин. Спочатку милуються, бо виглядає витвір привабливо, а потім смакують. Ірина РОдіна знає думку тих, хто вже встиг поласувати.
Зі смаком шоколаду, молока та горіхів. В арт-кухні міста Гаосюн шарпеїв із морозива почали готувати минулого місяця. Для цього використовують спеціальні форми. В них кладуть морозиво, охолоджене до температури мінус 30 градусів за Цельсієм. Лише так можна встигнути вирізати деталі та намалювати очі за допомогою шоколадного сиропу. У цуценят із морозива є навіть шерсть. Її рецепт тримають у секреті. На виготовлення одного цуценяти з морозива знадобиться близько 5 годин. Маленький песик коштуватиме три з половиною долари, а більший – майже 6. Завдяки місцевим медіа, ресторан ледве встигає задовольняти шалений попит. Адже за день вони можуть виготовити лише 100 цуценят. То які вони, ці "морозивні" пси – дивіться на фото.