Про це 10 червня повідомляє прес-служба Міністерства оборони.
Як зазначає начальник продовольчої служби однієї з частини Збройних Сил України, раціон харчування військовослужбовців повністю відповідає усім встановленим нормам. Доставка всіх необхідних продуктів здійснюється регулярно, що повністю дозволяє забезпечити особовий склад гарячим триразовим харчуванням.
"Особливо у спекотну погоду ми дуже прискіпливо ставимося до приготування їжі. Для уникнення харчових отруєнь на кожному етапі, починаючи від отримання продуктів до виходу готової страви, за якістю та дотриманням усіх гігієнічних та інших норм стежать медичні працівники та керівний склад підрозділу", - зазначив офіцер.
"Із самого початку в нас було встановлено правило: всі, від солдата до командира, харчуються з одного котла",- додав начальник продовольчої служби частини.
Наступний матеріал
Фестиваль "Джаз Коктебель" переїжджає з Криму до Одеси
Loading...