Кур'єр із піцою
Кур'єр із піцою mignews.com.ua

Бельгієць 9 років відбивається від кур'єрів із піцою, яких відправляє до нього незнайомець

    Читайте по-русски
    Чоловік уже боїться звуку мопедів, бо думає, що то черговий кур'єр

    До 65-річного жителя бельгійського міста Тюрнхаут уже 9 років регулярно приїжджають доставники їжі, яку він не замовляв. Про це пише видання Unilad.

    Це почалося у 2011 році, коли до будинку Жана Ван Ландегама приїхав кур'єр із 14 коробками піци, яку чоловік не замовляв. За замовлення треба було заплатити, тому Ландегам його не прийняв.

    Тоді він подумав, що у піцерії просто помилилися. Однак згодом почали регулярно приїжджати кур'єри з інших піцерій, із кебабами та іншою їжею на виніс. Доставка прибувала у різні дні та у різний час доби, тому дуже швидко це почало дратувати чоловіка.

    "Я просто більше не можу спати. Коли я чую, як по вулиці їде мопед, я починаю нервувати, тому що боюся, що до мене знову їде нова доставка піци", – розповів він.

    За 9 років бельгієць жодного разу не прийняв та не оплатив замовлення. А це значить, що кур'єрські компанії і виробники піци теж зазнавали збитків.

    Цікаво, що з аналогічною проблемою стикнулася одна із подруг Ландегама.

    "Вона теж дев'ять років отримує небажані доставки піци. Іноді навіть у той же день. Коли ми отримуємо доставку, ми попереджаємо одне одного. Може бути, хтось із нашого загального кола друзів стоїть за цим. Я хочу знати, хто, тому що я дуже втомився від цього. Цій людині буде непереливки, коли я дізнаюся, хто це робить уже 9 років", – заявив чоловік, який вочевидь, став жертвою чийогось розіграшу, що затягнувся.

    Нагадаємо, від початку 2020 року кур'єри увійшли до переліку найпопулярніших професій в Україні.

    Попередній матеріал
    У Києві стався спалах СOVID-19 у військовій частині – підтвердили 27 випадків
    Наступний матеріал
    Кулеба назвав компроміси щодо Донбасу і Криму, на які готова Україна
    Loading...

    Червона спокуса: 10 фактів про полуницю

    Чи шкідливі для вашого мозку часті перекуси – дослідження

    Відома австралійська шеф-кухарка поділилася секретом ідеального омлету

    Варення з кульбаби: секрет приготування джему від "ретро-панянки" з Вінниці

    Від сьогодні в Києві дозволено продавати їжу та напої в МАФах – є певні умови

    Хліб в Україні може подорожчати до кінця квітня – що стало причиною