Бургер

Секрет смаку: оригінальні додатки до бургерів

ikura.ua

Як приготувати смачний та корисний бургер?

Відповідь на це питання на 100 % знають кухарі Ikura. Там готують найкращі бургери в Києві. В меню ресторану є звичні страви з білою булкою та екзотичні варіанти з чорною. На вибір можна замовити гамбургери з однією котлетою чи кількома. За бажанням можна додати додатковий соус, інші інгредієнти або фрі.

Якщо є бажання поекспериментувати вдома, пропонуємо кілька цікавих ідей. Ці страви можуть успішно конкурувати з тими, що продаються у фаст-фуді. Їх секрет? Якісні котлети, хрусткі овочі, правильні соуси та декілька інгредієнтів, що нададуть особливого смаку:

  1. Овочі. Щоб приготувати дуже смачний бургер, додайте соковиті інгредієнти. Наприклад, сік червоного буряка додасть солодкий відтінок, а насичений червоний колір зробить блюдо ще більш привабливим. Цікавим інгредієнтом може бути червоний перець — його ніжний кисло-солодкий смак добре поєднується з іншими складовими. У цей список також входять баклажани на грилі. Це сезонний овоч, тому його варто обов’язково спробувати за нагоди. Він доповнить блюдо димним присмаком.
  2. Фрукти. Так. Саме вони зроблять бургер унікальним. Готуйте його зі свіжими або смаженими фруктами. Наприклад, додайте ананас або груші на грилі. Ці інгредієнти добре поєднуються с різними сирами, а також з куркою. Спробуйте, як солодкий манго або чорний виноград гармонічно доповнює котлету з яловичини. Комбінуйте та куштуйте різні поєднання смаків.
  3. Сир. Саме цей продукт є важливим інгредієнтом чізбургеру. Правильно підібраний, делікатно розтоплений, він не тільки зробить смак більш привабливим, але і об'єднає інгредієнти в єдину композицію. Використовуйте сири з кремовою консистенцією, наприклад, горгонзола або брі. Моцарелла і фета також підходять до чізбургеру. Однак ще більше підкреслить вишуканий смак декілька пластівців пармезану. Якщо такі експерименти — це вже занадто, спробуйте звичні сири гауду або чеддер. Вони теж добре смакують у цьому рецепті.
  4. Соуси. Це незначне доповнення дозволяє створювати нові аромати. Наприклад, можна обрати класичний якісний кетчуп. Він зробить бургер соковитим. Щоб додати солодкого післясмаку, використовуйте соус «Тисяча островів». Барбекю і класична гірчиця підійдуть, якщо треба зробити страву пікантною. Дуже яскравий смак дарує індійський соус каррі.
  5. Салат-латук. Це останній, але важливий інгредієнт багатьох гамбургерів. Краще вибирати тверді і хрусткі сорти, наприклад, айсберг та ромен. Останній дуже смакує до бургерів з індичкою. Однак пам’ятайте, що салатні листи дуже швидко в’януть при контакті з гарячою котлетою. Не слід використовувати для цієї страви руколу або лола-россу.

У людини, що експериментує, є багато можливостей приготувати дивовижні страви. Обов'язково спробуйте інгредієнти, які запропоновані, щоб відчути нові невідомі відтінки смаків звичних продуктів. Це не тільки смачно, але й корисно. Якщо ж бажання ризикувати немає — обирайте Ikura. У цьому ресторані завжди оригінальні і ситні страви.       

Теги:

ПРОКОМЕНТУЙТЕ