волонтер КОВБАСКИ
5.ua

Колишній москвич облаштував у Львові виробництво ковбасок на підтримку бійців АТО

Колишній москвич, а за національністю білорус, переїхав до Львова та облаштував невеличке виробництво ковбасок.

У такий незвичний спосіб Андрій Азаров допомагає українським військовим. Свої ковбаски чоловік називає волонтерськими, бо більшу частину грошей, отриманих від продажу м'ясних делікатесів, віддає волонтерам, котрі опікуються армією.

На невеличкій кухні орендованої квартири кулінар-самоук Андрій Азаров, а в минулому дизайнер-художник, мудрує над "Волонтерськими ковбасками". Майже весь процес приготування полягає у копіткій ручній роботі.

Міні-виробництво у львівській квартирі Андрій облаштував нещодавно. Перебрався до міста два місяці тому. До цього впродовж 10 років працював у Москві. Каже, що заробляв непогано. Та коли усвідомив, що Росія свідомо порушує демократичні принципи й зазіхає на суверенітет сусідньої держави, замислився про переїзд. Після вагань таки вирішив приїхати до Львова та почати нове життя.

За місяць Андрій самотужки виготовляє близько півцентнера ковбаси. Більшість покупців - знайомі та друзі. Іноді, розповідає Андрій, замовлення роблять іноземці. Щомісяця частину коштів, отриманих від продажу "Волонтерських ковбасок", білорус передає волонтерам на потреби армії.

Окрім грошей для волонтерів Андрій, передає м'ясо і на передову. До бійців уже поїхало більше 20 кг шкварок, які чоловік жартівливо називає "волонтерськими кулями".

Марічка Кужик, Євген Радіон, Львів, "5 канал".

Попередній матеріал
Засідання Ради економічних та фінансових питань розпочинається у Брюсселі
Наступний матеріал
До МВС Закарпатської області є великі питання через ситуацію в Мукачевому – Гончаренко