фото Четвертая власть

У Широкиному бойовики вже зранку обстрілюють сили АТО

Неспокійно у Широкиному – зранку тут вже зафіксували обстріли з важких мінометів та самохідних артилерійських систем. Стріляв по військовослужбовцям сил АТО і ворожий снайпер.

Як повідомив "5-му каналу" Ярослав Чепурний, речник штабу АТО сектору М, загалом за добу на Маріупольскому напрямку бойовики шість разів порушили Мінські домовленості та режим тиші.

"За минулу добу ворог шість разів відкривав вогонь по наших позиціях. Всі рази ми фіксували вогонь у Широкиному. Фіксуємо посилення активності бойовиків. Майже годину позиції в Широкиному обстрілював міномет 120 мм, 40 хвилин наші позиції обстрілювала самохідна артилерійська установка 122 мм і 30 хвилин, з 6-ти до 6-30-ти - обстрілювали наші позиції зі стрілецької зброї, включаючи з кулеметів та шукав свою ціль ворожий снайпер", - повідомив Чепурний.

За даними штабу АТО, всього за минулу добу терористи близько 30 разів відкривали вогонь, порушуючи оголошене перемир’я. В небі над Валер’янівкою, що на Донеччині, вдень 7 червня було збито російський безпілотний літак, який проводив відеозйомку позицій українських сил.

Попередній матеріал
Пораненого на Марші рівності міліціонера прооперували
Наступний матеріал
Обама прибув до Німеччини на саміт "Великої сімки"
Теги:
Loading...