фото Четвертая власть

Внаслідок терористичних обстрілів поблизу Маріуполя є втрати серед військових

Учорашні терористичні обстріли на Маріупольському напрямку призвели до втрат серед українських військовослужбовців.

Про це "5 каналу" повідомив речник штабу АТО у секторі "М" Ярослав Чепурний.

Він зауважив, що детальну інформацію щодо загиблих оприлюднять згодом. Загалом, терористи посилили атаки населених пунктів навколо Маріуполя. Стріляли з самохідних артилерійських установок та мінометів. Один раз застосовували "Гради".

За минулу добу у секторі зафіксували 13 обстрілів. Від опівночі й до сьогоднішнього ранку бойовики вже здійснили 7 нових атак. Традиційно стріляли як з мінометів, так і з важкої артилерії. Основні удари завдали по позиціях навколо Богданівки, Старогнатівки та Чермалика.

"Найбільше постраждали наші військові під Старогнатівкою – чотири обстріли, двічі під Чермаликом та по одному разу обстріляли під Новогнатівкою, Новогригорівкою, Прохорівкою, Богданівкою, Лебединським, Орловським, Новоселівкою Другою. Вчора був дуже важкий день і у нас є втрати. Інформація стосовно них буде доведена пізніше. Відносно цієї доби, то вже на цю хвилину маємо сім обстрілів,найбільше піддались обстрілам наші позиції під Богданівкою", - повідомив Ярослав Чепурний.

Нагадаємо, бойовики не припиняють обстріли українських позицій з танків та важкої артилерії на Донецькому напрямку.

Як повідомляв 5.ua, упродовж вечора та наприкінці доби ситуація в зоні АТО суттєво загострилася, на Маріупольському напрямку бойовики б'ють з "Градів".

Попередній матеріал
Ситуація в зоні АТО загострилася: на Маріупольському напрямку бойовики б'ють з "Градів"
Наступний матеріал
У Київському військовому шпиталі волонтери влаштували кінопоказ
Теги:
Loading...