Наручники
Наручники fedpost.ru

Нетверезий гравець "Шахтаря" з Porsche погрожував київським патрульним "дзвінком Рінату"

    "Шахтар" відсторонив від матчів трьох гравців після скандалу.

    Як передає ВВС Україна, трьох гравців із Академії ФК "Шахтар" Олега Гладченка, Ярослава Фурсова та Володимира Грачова, яких затримала патрульна служба, відсторонили від участі в матчах на невизначений строк. Гравці, які порушили закон, понесуть суворе фінансове та дисциплінарне покарання та мають публічно вибачитись перед клубом та вболівальниками, наголосили в клубі.

    "Ми категорично засуджуємо поведінку вищеназваних футболістів. Клуб вважає неприпустимим та неприйнятним будь-яке порушення законодавства, порядку та суспільних норм", - повідомила прес-служба клубу, зазначивши, що при повторних порушеннях гравців буде виключено із Академії ФК "Шахтар".

    Поліція зупинила нетверезого водія на Porsche Panamera в Шевченківському районі Києва в ніч на понеділок, 28 серпня. Він представився гравцем ФК "Шахтар", йдеться у відео йдеться у відео з програми "Патруль" на Espreso.TV.

    "Авто рухалося з невеликою швидкістю, але налетіло на бордюр. Поїхали за машиною. Зупинили. Водій вийшов і направився до ресторану. На заклики зупинитися він не відгукнувся. Сказав, що він футболіст "Шахтаря". Поводився дуже буйно, виривався", - розповів патрульний Артур Ромашкан.

    Як видно з відео, водій кричав своїм друзям: "Подзвони Рінату. В мене гра через два дні", а також "подзвони Авакову, Ахметова набери". Він нецензурно лаявся та принижував патрульних, але в результаті опинився у наручниках.

    За словами поліцейських, перевірка стану алкогольного сп'яніння показала рівень 1,83 проміле. За інструкцією МВС, стан алкогольного сп'яніння встановлюють, якщо у видихуваному повітрі знаходять більш ніж 0,2 проміле алкоголю в крові. Поліція склала протокол за статтею 130 Кодексу про адміністративні правопорушення – керування автомобілем у нетверезому стані. Ця людина буде нести адміністративну відповідальність, заявили в поліції.

    Нагадаємо, у липні прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці та СБУ виявили й затримали автомобіль Bentley Continental. Екс-регіонал намагався незаконно ввезти авто з Росії через окуповану територію до України.

    Попередній матеріал
    Скверу Небесної Сотні нададуть офіційний статус
    Наступний матеріал
    Створену ЄС команду для протидії російській пропаганді очолив британський дипломат
    Теги:
    Loading...