фото uapress.info

Російські окупанти посилили обстріли і знову зайняли Комінтернове – штаб АТО

    Загалом протягом п'ятниці бойовики понад 40 разів відкривали вогонь по українських позиціях.

    У штабі АТО інформують про те, що терористи повернулися у Комінтернове, що поблизу Маріуполя. За даними штабу, після від'їзду інспекторів ОБСЄ бойовики знову завели бойову техніку та важке озброєння до цього села.

    Загалом від початку доби бойовики здійснили понад 40 збройних провокацій проти сил АТО. З великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї терористи відкривали вогонь в бік українських позицій поблизу Новгородського, Зайцевого, Майорська, Луганського, Пісків, Опитного, Мар’їнки.

    У штабі також звітують, що по Широкиному та Зайцевому вдарили з 82-мм мінометів. Біля Луганського терористи намагались поцілити по українських позиціях з протитанкового ракетного комплексу. Активно працювали сьогодні і ворожі снайпери.

    Раніше повідомлялося про 35 обстрілів з боку бойовиків протягом п'ятниці, 25 грудня. Сьогодні терористи двічі обстріляли селище Водяне. 

    Як повідомляв 5.ua, за минулу добу в зоні АТО обійшлося без загиблих і поранених. Утім, бойові дії на фронті тривають. Терористи й далі продовжують застосовувати заборонене озброєння.

    Попередній матеріал
    На Львівщині поховали бійця 53-ї механізованої бригади Олега Галатюка
    Наступний матеріал
    З вересня всі державні закупівлі перейдуть в електронний формат - Мінекономрозвитку
    Теги:
    Loading...