mvs.gov.ua

У Києві поліція затримала міліціонерів, які погрожували підліткам підкинути наркотики - Аваков

    Вночі в одному з районів Києва поліція затримала двох міліціонерів, які вимагали гроші у двох хлопців та погрожували підкинути їм наркотики.

    Про це сьогодні, 16 вересня, на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

    За його словами, міліціонери затримали двох 16-річних хлопців, які "влаштували скандал" з місцевими мешканцями, і везли їх до райвідділку для оформлення протоколу про адміністративне порушення.

    У дописі йдеться, що в машині міліціонери почали вимагати з підлітків викуп у розмірі по 10 тис. грн з кожного, інакше погрожували оформити протокол про те, що в хлопців знайшли наркотики.

    За інформацією Авакова, один із хлопців вдав епілептичний напад, і, вийшовши з міліцейського авто, побіг кликати на допомогу поліцію.

    "Поліцейські затримують міліціонерів. З наркотиками", - написав міністр, якому повідомили про інцидент.

    Зазначається, що підлітків доправили до райвідділку, звідки їх забрали батьки. Проти міліціонерів, які вимагали гроші, порушені кримінальні провадження. Аваков запевнив, що вони будуть звільнені.

    Як повідомляв 5.ua, вночі 13 вересня львівська поліція затримала за кермом нетверезого начальника райуправління ДАІ. У зв'язку з інцидентом було призначено службове розслідування.

    Попередній матеріал
    На Чернігівщині демобілізований боєць і місцева жителька підірвалися на гранаті
    Наступний матеріал
    На Луганщині вилучили одну з найбільших схованок боєприпасів за час проведення АТО
    Теги:
    Loading...