gazeta.lviv.ua

ГПУ допитала суддю, який випустив Лозінського

    Заступник генерального прокурора Олексій Баганець заявив, що слідчі допитали суддю, який випустив на свободу Віктора Лозінського. Про це пише


    Зараз, за його словами, готуються допитати медиків і експертів, на підставі експертизи яких відпустили ув'язненого.

    Як зазначив Баганець, слідству відомі ще два випадки, "коли цей самий суддя звільняв від відбування покарання засуджених за скоєння умисних вбивств".

    "Готується повідомлення про підозру", - проінформував він.

    У свою чергу перший заступник генпрокурора Микола Голомша додав, що протягом останніх місяців суди відпустили понад 300 людей. Зараз прокуратура аналізує ті рішення, бо "надходять сигнали, що серед них є засуджені за тяжкі злочини".
    11 червня колишнього депутата парламенту Віктора Лозінського, засудженого за умисне вбивство, звільнили з ув'язнення за станом здоров'я. Наступного дня його Клацнути етапували назад до Бориспільської виправної колонії.

    Як повідомлялося, проти працівників пенітенціарної служби, а також судді, який випустив Лозінського, відкрито кримінальні провадження.

    11 червня колишній народний депутат Віктор Лозінський достроково вийшов із в'язниці за станом здоров'я. Наступного дня його було знову затримано.
    Попередній матеріал
    До виїзду на Схід готується спецрота київського козацького полку ім. Тараса Шевченка
    Наступний матеріал
    Пустир у центрі столиці стане сквером на честь Небесної сотні
    Теги:
    Loading...