elhora.info

В Єрусалимі третій день тривають сутички між поліцією і палестинцями

    Зіткнення між ізраїльськими поліцейськими і палестинцями поблизу єрусалимської мечеті Аль-Акса не припиняються третій день поспіль.

    Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство AP.

    За словами представників місцевої поліції, напередодні ізраїльські поліцейські увійшли на територію, прилеглу до мечеті, переслідуючи порушників порядку. При цьому палестинці закидали співробітників поліції камінням.

    Представники поліції підкреслили, що в ході зіткнень ніхто не постраждав. Зіткнення почалися між палестинцями та ізраїльтянами напередодні єврейського Нового року, що відзначався в неділю. Згодом у врегулювання ситуації втрутилися поліцейські для забезпечення захисту ізраїльтян, а також туристів. Зазначається, що мінімум троє осіб затримано.

    Як повідомляв 5.ua, на території мечеті Аль-Акса в Єрусалимі у неділю, 13 вересня, за кілька годин до початку єврейського Нового року, виникли сутички. Араби спробували перешкодити доступу євреїв до Храмової Гори, закидавши поліцейських камінням і петардами. Потому мусульмани сховалися всередині мечеті Аль-Акса і забарикадували вхід.

    Попередній матеріал
    Продовження Мінських угод не буде, вони чинні лише до кінця року – Луценко
    Наступний матеріал
    Порошенко виступить на 70-й сесії Генасамблеї ООН і проведе низку зустрічей
    Теги:
    Loading...