5 канал

У Стамбулі силовики затримали понад 20 підозрюваних у скоєнні вчорашнього теракту

    Затримано перших ймовірних підозрюваних у скоєнні вчорашнього теракту у Стамбулі. Силовики затримали 21 людину у провінції Шанлиурфа.

    Саме їм закидають цей злочин. А загалом під час поліцейських рейдів по всій країні схопили близько 60 осіб. Всім затриманим закидають зв'язки з угрупуванням "Ісламська держава".

    Нагадаємо, напередодні на центральній площі Стамбула, де завжди багато туристів, підірвався смертник, ймовірно, громадянин Сирії. Загинуло 10 осіб, всі вони іноземці, дев'ятеро громадян Німеччини та один – Перу. Ще восьмеро німців перебувають у лікарнях у тяжкому стані.

    "Донька зателефонувала і сказала "Мамо, зі мною все гаразд, я зателефонувала, щоб заспокоїтися самій і заспокоїти вас, тому не плачте. Я в лікарні, про мене добре потурбувались. Поранення незначне, уламком поранило ногу, але мене скоро відпустять додому", - говорить мати пораненої з Перу Кармен Сотомайор.

    Серед загиблих і поранених в Стамбулі українців немає. Про це "5 каналу" повідомив Генеральний консул України в цьому місті Василь Боднар.

    Попередній матеріал
    Порошенко: Голосування на референдумі у Нідерландах стосуватиметься майбутнього не лише України, а й усього ЄС
    Наступний матеріал
    50 тисяч донбаських бойовиків проходять регулярну перепідготовку в Росії - Гавриш
    Теги:
    Loading...