5.ua

У Слов’янську залишилось 7 тис. мешканців без води, струму і пального - ЗМІ

    Лише 7 тисяч мирних мешканів залишилися у Слов'янську - такі дані оприлюднило Громадське ТВ.  До протистояння в місті проживали понад 100 тисяч людей.


    За найсвіжішою інформацією, до Слов’янська припинено постачання питної води. Про це повідомив чільник Державної санепідемслужби. Олександр Кравчук зазначив, що неподалік міста пошкоджено магістральний водогін, яким вода надходила до міста.

    Нині ж окремі райони Слов'янська й 14 населених пунктів Слов'янського району залишаються знеструмленими. Про це повідомляє Радіо "Свобода". Можливості відремонтувати електромережі нині немає через бойові дії, пояснили в обленерго.

    Напередодні влада Донеччини поскаржилася на нестачу пального в Слов’янську. Через це там не завжди можуть заправити "швидкі". Запаси бензину на місцевих заправках майже вичерпалися.

    У самому Донецьку терористи пошкодили насосну станцію, але перебоїв з водопостачанням це наразі не спричинить - обіцяють у міськраді.

    Тим часом, терористи зміщують акцент своїх дій на інше місто – Сніжне. Там вони облаштовують собі нову базу. Про це напередодні заявив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

    Попередній матеріал
    Тягнибок подав до суду на депутата Бундестагу за наклеп
    Наступний матеріал
    На Вінниччині зібрали і відправили 50 тонн продуктів і спорядження для вояків на Донбасі
    Теги:
    Loading...