Фото mbsuroccidentedecolombia.org

Тимошенко оголошує війну колумбійській наркоторгівлі

    Лідер колумбійського повстанського угрупування "Революційні збройні сили Колумбії" (ФАРК) Тимолеон Хіменес, що має прізвисько Тимошенко, оголосив наркоторгівлю контрреволюційною діяльністю.

    За словами Тимошенко, наркоторгівля істотно уповільнює розвиток і несе в собі багато шкоди. Вона, зокрема, забрала багато життів, у тому числі серед молодих людей, передає Agence France-Presse.

    Довгий час вважалося, що саме наркотики є головним джерелом фінансування повстанської організації, однак лідер ФАРК це заперечує.

    Колумбійські повстанці випустили реп-відео

    Ця заява прозвучала на тлі повідомлень про те, що у вівторок, 3 червня, влада Колумбії та повстанці мають відновити мирний діалог.

    Ліворадикальне угруповання ФАРК веде збройну боротьбу з урядом з 1964 року. В організацію входить близько восьми тисяч чоловік. У Колумбії та деяких інших країнах світу, зокрема в США, ФАРК визнана терористичною організацією.

    Зазначимо, прізвисько Тимолеона Хіменеса пов‘язано з Україною, але ніяк не з політиками. За даними Повітряних сил Колумбії, свій псевдонім повстанський ватажок узяв на честь радянського воєначальника, маршала Семена Тимошенка, який народився на Одещині.

    Попередній матеріал
    Рада вирішила, що Царьова можна арештувати - на черзі Олійник та Калєтнік
    Наступний матеріал
    Турчинов заявив про успішний наступ сил АТО
    Теги:
    Loading...