5.ua

Крим проти Герасимова: Матіос розповів, хто веде справу проти очільника Генштабу РФ

Процесуальний керівник у справі проти очільника Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації Валерія Герасимова має прізвище Крим.

Про це сьогодні, 5 серпня, в ефірі "5 каналу" заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Іронія долі, я вимушений про це сказати, процесуальний керівник у справі, по цій 437 статті, має прізвище Крим. Виходить, Боже провидіння саме показало, що Крим проти Герасимова. Українець Крим, який вийшов з Криму, лишив там усе, що було нажито, розслідує, будучи абсолютним патріотом. Я пишаюся цією людиною. Але іронія долі і Боже провидіння: Крим проти Герасимова, Крим проти Росії – Україна проти російської анексії і збройного вторгнення", - наголосив він. 

Як зазначав 5.ua, українська сторона має документи з підписами росіян, які отримали підозру від Служби безпеки України в розв’язанні військового конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, начальнику Генштабу Збройних сил Російської Федерації Валерію Герасимову, а також десятьом російським військовослужбовцям оголосили підозру за розв'язання військового конфлікту на Донбасі. Про це сьогодні під час брифінгу щодо результатів розслідування агресії Росії проти України заявив начальник головного слідчого управління Служби безпеки Григорій Остафійчук.

Попередній матеріал
Фанати "Фенербахче" винайшли свій варіант лайливої "кричалки" про Путіна
Наступний матеріал
Завтра у Росії планують знищити "кілька сотень тонн" імпортних продуктів
Теги:
Loading...