5 канал

Дейнега: Ми можемо імітувати "мінський процес" поки ці всі "ДНР/ЛНР" засохнуть настільки, що самі прийдуть здаватися

Волонтер вважає, що Росія потребує зняття санкцій, а отже масштабної військової ескалації на Донбасі очікувати не слід.

Про це координатор ГІ "Повернись живим" Віталій Дейнега заявив у вівторок, 19 січня, в ефірі "5 каналу". На його думку, російські найманці на Сході України не вдаватимуться до широкого військового наступу, оскільки Російська Федерація потребує зняття санкцій.

"Росія зараз молиться, щоб з неї зняли санкції. І ми можемо імітувати "мінський процес" і чекати поки ці всі "ДНР"/"ЛНР" засохнуть настільки, що ми їх просто там за три дні захопимо, що вони самі до нас прийдуть здаватися", - сказав він.

Зі слів Дейнеги, сьогодні обстріли в зоні АТО мають поодинокий характер, як, наприклад, у Зайцевому чи Комінтерновому. Утім масштабна військова ескалація з боку бойовиків, малоймовірна, переконаний волонтер.

Він наголосив: "Мінський процес я пропоную людям не брати близько до серця – спокійно дивитися, підтримувати армію, чекати кілька років поки ми будемо звільнювати Донбас". 

Як повідомляв 5.ua, сьогодні політична підгрупа з врегулювання ситуації на Донбасі призупинила свою роботу у Мінську. Робоча підгрупа з політичних аспектів поновить роботу в середу зранку.

Попередній матеріал
Генпрокуратура оголосила 96 росіянам про підозру у вчиненні злочинів проти нацбезпеки України
Наступний матеріал
Якщо ЄС не врегулює міграційну кризу за 2 місяці, Шенгенська зона припинить існування - Туск
Теги:
Loading...