фото "Азов" / Facebook

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на Донецькому напрямку: троє військових поранено

Троє українських військових поранені внаслідок учорашніх обстрілів бойовиками шахти Бутівка, що на підступах до Донецька.

По позиціях українських бійців бойовики відкривали вогонь двічі з гранатометів та стрілецької зброї. Обстрілювали армійців і поблизу Пісків та Мар'їнки. Подробиці "5 каналу" повідомив прес-офіцер сектору "Б" Євген Силкін.

"З 21:00 майже півтори години наші опорні пункти, що на шахті Бутівка, піддавалися щільному обстрілу з автоматичних танкових гранатометів та стрілецької зброї. Другого разу позиції поблизу шахти Бутівка були обстріляні зі стрілецької зброї, противник вів вогонь з напрямку Спартака. Під час одного з обстрілів три військовослужбовця ЗСУ зазнали поранень кінцівок. Уже після опівночі бойовики спрямували свої бойові можливості на Мар'їнку. Протягом трьох годин тричі бойові позиції українських військових зазнавали обстрілу з протитанкових керованих ракет. а також піддавалися обстрілу із танкових, протитанкових гранатометів, автоматичних танкових гранатометів та великокаліберних кулеметів", - повідомив Силкін.

Нагадаємо, за минулу добу внаслідок бойових дій поранено українського військовослужбовця.

Попередній матеріал
За ціни на російський газ $250 за 1 тис. куб. м Україна розраховує на знижку $30-40 - Демчишин
Наступний матеріал
Країни, постраждалі від катастрофи МН-17, наступного тижня погодять стратегію щодо трибуналу - Клімкін
Теги:
Loading...