Lamborgini

Американець використав держдопомогу для постраждалих від коронавірусу на купівлю Lamborgini

drive.ru

Чоловіку загрожує до 30 років в'язниці

Мешканець Флориди Девід Хайнс скористався держпрограмою допомоги для постраждалих від COVID-19 і придбав нову автівку Lamborgini за 318 тисяч доларів. Чоловік отримав 4 млн доларів банківського пільгового кредиту на виплату зарплати своїм працівникам. Про це пише NBC News.

29-річний чоловік подав заявки про прибуток у 13,5 млн доларів від імені різних компаній. Після отримання допомоги Хайнс не здійснив жодної виплати, а натомість придбав нову автівку.

"Цих "працівників" або не існувало взагалі, або вони отримали частину від здобутих грошей", – мовиться у звинувачувальних документах.

Зараз чоловіку висунуто звинувачення за підробку документів та шахрайство. Придбаний автомобіль та залишок грошей у Хайнса вилучили. За ці правопорушення чоловіку загрожує до 30 років в'язниці.

Раніше Сенат США виділив 2,2 трлн доларів на підтримку економіки під час пандемії. Він передбачає виплати громадянам та допомогу компаніям.

Як повідомляв 5.UA, на Одещині затримали трьох шахраїв, які видурили в пенсіонерів 100 тисяч гривень. Ними виявились підлітки.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ