"Освіжає": у Швейцарії кондитери винайшли новий вид шоколаду

Фото independent.co.uk

Його отримують з рубінових какао-бобів, які вчені досліджували кілька років поспіль

Кондитери зі Швейцарії заявили про створення нового виду шоколаду поряд з традиційними - чорним, білим і молочним. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на видання The Independent.

Як стало відомо, першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий. Цей вид шоколаду вже отримав назву - Ruby - через характерний червоний відтінок.

Для виробництва шоколаду швейцарський виробник Barry Callebaut використав рубінові какао-боби, які вчені досліджували протягом декількох років.

Що цікаво, аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід чи фарбників.

Розробники кажуть про те, що шоколад має унікальний смак – не гіркий, солодкий чи молочний.

Шоколатьє кажуть, що рожевий шоколад суттєво відрізняється від інших видів – він має легку кремову текстуру та справді освіжає.

Дивіться також фотогалерею за темою: 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ