Восьма книга про Гаррі Поттера стала бестселером за півроку до виходу

youtube.com

Через добу після старту попередніх продажів нова книга про Гаррі Поттера очолила список бестселерів на Amazon

Книга "Гаррі Поттер і прокляте дитя" на основі сценарію однойменної п'єси через добу після початку попередніх продажів очолила список бестселерів Amazon, повідомляє видання The Guardian.

Книгу випустять о 00.01 31 липня 2016 року, в день народження Гаррі Поттера. Книговидавці пов'язують успіх книги з тим, що її називають "восьмою історією" поттеріани. Події в ній будуть відбуватися через 19 років після подій, описаних в сьомій книзі про Гаррі Поттера. Поттер, "працівник Міністерства магії, чоловік, батько трьох дітей шкільного віку", стикається з минулим, "яке відмовляється залишатися там, де йому місце".

Відомо, що сценарій п'єси Джоан Роулінг написала спільно з Джеком Торном і Джоном Тіффані. Про вихід вистави про Гаррі Поттера Роулінг повідомила влітку 2015 року. Тоді, відповідаючи на запитання про те, чому вона працює над створенням театральної п'єси, а не над ще однією історією про Гаррі Поттера, Роулінг зазначила, що після перегляду вистави глядачам стане зрозуміло, що ця історія може бути поставлена винятково на театральній сцені. Роулінг також стала автором сценарію спін-оффу (фільм, основними дійовими особами якого є персонажі, що раніше фігурували в первинній стрічці - 5.ua) фільмів про Гаррі Поттера "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання", прем'єра якого відбудеться в листопаді 2016 року.

Як повідомляв 5.ua, шанувальники Гаррі Поттера зможуть за $714 провести День святого Валентина в Гоґвортсі.

Фото: pottermore.com

ПРОКОМЕНТУЙТЕ