фото Twitter / Петро Порошенко

Сьогодні у Порошенка рекордна кількість зустрічей із чільниками ЄС



    Переговори відбуваються перед початком одноденного саміту Європейської ради. На ньому - український президент обговорюватиме ситуацію в країні з учасниками саміту Європейської ради у Брюселі. На саміт з'їхалися глави держав та урядів країн Євросоюзу.

    Під час сьогоднішнього візиту Петра Порошенка до Брюсселя заплановано 11 двосторонніх зустрічей. Про це "5-му каналу" телефоном повідомив представник України при Євросоюзі Костянтин Єлісєєв. Він зауважив, що це найбільш насичена програма за всю історію контактів керівництва України та ЄС.

    "За всю історію відносин України з ЄС ще не було такого в історії, щоб за один день Президент мав таку насичену і змістовну програму візиту. Відбудеться 11 двосторонніх зустрічей з керівництвом ЄС та лідерами держав членів ЄС, також відбудеться участь Президента у саміті Європейської народної партії, на яку він запрошений виступити з ексклюзивною промовою про Україну. Президент запрошений виступити перед лідерами держав-членів ЄС і у відвертій, закритій атмосфері обговорити заходи, які треба вжити, для того, щоб зупинити агресію проти України. І звичайно, ми очікуємо, що за підсумками цієї дискусії, Європейська рада ухвалить рішення по Україні", – підсумував Костянтин Єлісєєв.

    Попередній матеріал
    Румунія закликає НАТО дати українській армії зброю для протистояння агресії
    Наступний матеріал
    Сили АТО завдали ударів по колонах російської техніки
    Теги:
    Loading...