Пивоварський 5.ua

Тарифи на залізничні пасажирські перевезення в Україні занижені, у наступному році почнеться їх підвищення - Пивоварський

На сьогодні тарифи на залізничні пасажирські перевезення економічно необґрунтовані, з наступного року почнеться їх поступове підвищення паралельно з покращенням обслуговування пасажирів.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

"На сьогодні тарифи на пасажирські перевезення є економічно необґрунтовані, вони є заниженими. Але ми не можемо їх одразу підняти до економічно обґрунтованого рівня, тому що це суттєво вплине на стан наших клієнтів. Але підвищення тарифів наступного року буде, я зараз не можу сказати точно, на скільки відсотків",- заявив Пивоварський.

"Ми піднімемо тарифи після того, як вийдуть оновлені вагони з ремонту, коли ми покращимо якість та клієнтоорієнтованість працівників, а клієнти відчують новий рівень і зрозуміють, за що вони платять додаткову вартість", - додав він.

Крім того, він зазначив, що більшість українців, які літали до Росії, використовували російські аеропорти як транзитні, адже після введення санкцій проти російських авіакомпаній не збільшився ані залізничний трафік до Росії, ані транзитний авіаційний.

Повну версію розмови з Андрієм Пивоварським дивіться в рубриці Інтерв'ю.

Попередній матеріал
Кабмін затвердив стратегію розвитку Держприкордонслужби
Наступний матеріал
"Газпром" призупинив постачання газу в Україну до надходження нових платежів - Міллер
Теги:
Loading...